O nama Potencijalni korisnici 

Nudimo Vam razna rješenja za unapređenje Vašeg poslovanja. Nudimo Vam niže troškove, manje briga i jednostavno korištenje. Jednostavno nudimo Vam lakši život. 


Pitate se kako?... Dakle, mi smo tvrtka koja će Vašem obrtu, poduzeću ili slobodnoj djelatnosti olakšati poslovanje na način da ćemo preuzeti sve dosadne poslove koji su "otimači" Vašeg dragocjenog vremena kako bi se Vi mogli posvetiti onome što znate raditi najbolje. 

Bit ćemo Vaša tajnica, administrator, kurir, ured ili ćemo jednostavno obavljati niz poslova koji su Vam potrebni u svakodnevnom radu, a sve sa svrhom pojednostavljenja Vašeg poslovanja i smanjenja troškova. Želimo da budete usredotočeni na dio Vašeg poslovanja koji Vam donosi zaradu! Osim toga preko naših partnera možete koristiti i niz drugih usluga potrebnih u svakodnevnom poslovanju (knjigovodstvo, informatičar, izrada web stranica, prevoditeljske usluge, ugovaranje osiguranja, kontrola kvalitete, domjenci). Pitate se kako će to smanjiti Vaše troškove

Pa jednostavno, zašto plaćati ured koji ne koristite nego par sati dnevno ili tjedno ili čak mjesečno, zašto plaćati djelatnicu/ka koji će sjediti u uredu i većinu vremena ne raditi ništa, plaćati za bolovanje, godišnji.....kod nas toga nema. 

Plaćate nas koliko radimo u količini koja Vam je potrebna i u terminu kada Vama odgovara. Kod nas nema bolovanja, nema godišnjeg i nema porodiljnog, uvijek smo Vam dostupni i uvijek željni raditi za Vas. 

Nemate troškove najma, komunalija, struje, vode, čišćenje ureda, popravak inventara (kompjuter, printer, fotokopirni uređaj), telefona i interneta odnosno nemate niti trošak uređenja takvog ureda. I sve to bez ugovorne obveze, odnosno, ukoliko Vam idući mjesec naše usluge neće biti potrebne jednostavno nećete zatražiti njihovo korištenje, a aktivirat ćete ih kada god Vam to bude potrebno. Osim poslovnim korisnicima imamo i niz usluga koje mogu koristiti i privatni korisnici, od korištenja ureda sa internetom i telefonom do korištenja kurirskih usluga i posjetnih usluga, usluga kućnog majstora, dostave hrane i potrepština, brige o nekretnini. 

U kratko: nudimo Vam najam radnog mjesta sa uredskim stolom, kompjuterom, telefonom i multi funkcijskim uređajem (printer,faks,skener,kopirka) najam poštanskog sandučića i adrese i broja telefona kao Vaše matične adrese te najam djelatnika koji će Vam pomoći u obavljanju poslova! Potencijalni korisnici Korisnik naših usluga može biti svaka punoljetna privatna ili pravna osoba. 

Ono što nudimo je široki spektar pojedinačnih i paketnih usluga u kojima svatko može naći rješenje za svoje potrebe.